Δίδαξε μπάσκετ και στην Ναζλί

Τι ανάλυση να γίνει όταν υπάρχει στο παρκέ μία ΟΜΑΔΑΡΑ κι ένα σκορποχώρι; Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο σαδιστής πως ακόμα κι έτσι φρόντισε να μην έχει ούτε μία ελπίδα η δύσμοιρη Ούλκερ. Τι να κάνει και ο Μπακλαβιτζίογλου με την Ναζλί που υποχρεώθηκαν να γουρλώσουν τα μάτια για να δουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Όπως αυτό που έπαιξε η ομάδα του Ομπράντοβιτς και νίκησε στην Κωνσταντινούπολη την Ούλκερ με 82-66 στην εορταστική πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Δίδαξε μπάσκετ και στην Ναζλί
Τι ανάλυση να γίνει όταν υπάρχει στο παρκέ μία ΟΜΑΔΑΡΑ κι ένα σκορποχώρι; Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο σαδιστής πως ακόμα κι έτσι φρόντισε να μην έχει ούτε μία ελπίδα η δύσμοιρη Ούλκερ. Τι να κάνει και ο Μπακλαβιτζίογλου με την Ναζλί πουυποχρεώθηκαν να γουρλώσουν τα μάτια για να δουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Όπως αυτό που έπαιξε η ομάδα του Ομπράντοβιτς και νίκησε στην Κωνσταντινούπολη την Ούλκερ με 82-66 στην εορταστική πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Γιορτή για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό. Μην νομίσετε ότι οι πρωταθλητές ήταν κάτι το τρομερά ιδιαίτερο. Περισσότερο τους ζόρισε η ΑΕΚ από ότι η Ούλκερ αλλά από ότι φαίνεται αυτόν τον αγώνα είχε στο νου της η παρέα του Αλβέρτη. Φτάνοντας στην Πόλη, μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η ελληνική ομάδα έκανε μπασκετική πασαρέλα. Το μοναδικό σημείο δυσκολίας ήταν τα πρώτα λεπτά μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους οι παίκτες του ΠΑΟ.

Η Ούλκερ με προσωπικές ενέργειες του Τρεπάνιε και του Στεφάνοφ προηγήθηκε με 14-11 στο έβδομο λεπτό. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Τα φώτα άναψαν για να εμφανιστεί ο σταρ της βραδιάς. Η άμυνα με μπροστάρη τον Διαμαντίδη και η επίθεση να μοιράζει την μπάλα πέντε κι έξι φορές πριν φτάσει να γίνει το σουτ. Σερί 6-0 και λίγο αργότερα 2-11 καθώς η Ούλκερ είχε στο παρκέ μέχρι και τον Έρνεστ Μπράουν, παίκτη που πέρυσι έκοψε ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων Πατρών. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 27-38 παίζοντας καταπληκτικά. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 32-45 αλλά η διαφορά των αντιπάλων πολύ μεγαλύτερη.

Στο 36-55 του 25' τα πάντα είχαν κριθεί και όσοι Τούρκοι φίλαθλοι έμειναν όρθιοι χειροκροτούσαν τον Παναθηναϊκό για το μπάσκετ που τους πρόσφερε. Η Ναζλί και η συμπατριώτες της αναθάρρησαν κάπως όταν στο 32' η Ούλκερ μείωσε 54-66 αλλά το κάρφωμα του Τσαρτσαρή έδωσε τέλος στην όποια αγωνία. Το τελικό 66-82 άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη την χρονιά της ευρωλίγκα για τον τρίτο όμιλο. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρεμιέρα με θρίαμβο και ίσως να κλείσει και την χρονιά με θρίαμβο.


Τα δεκάλεπτα: 16-22, 32-45, 49-66, 66-82

Ούλκερ: Ονάν 12, Μπίσλι 13, Στεφάνοβ 7 (1), Τρεπάνιε 18 (1), Τουρκσάν 14 (1), Μπράουν 2

Παναθηναϊκός: Λάκοβιτς 19 (4), Τσαρτσαρής 10 (1), Μπατίστ 10, Σπανούλης 8, Διαμαντίδης 9 (1), Τομάσεβιτς 2, Χατζηβρέττας 6, Παπανικολάου 8 (2), Φέμερλινγκ 2, Αλβέρτης 8 (2)


News 24/7

24MEDIA NETWORK