Διεκδικεί την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μαμαλάκης

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ, στις 16 Ιουνίου, θα είναι ο Γιώργος Μαμαλάκης.

Διεκδικεί την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μαμαλάκης

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις διεργασίες μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην Κρητική Επιθεώρηση.

" Η παρότρυνση ορισμένων συναδέλφων από τη λίγκα, διαπιστώνοντας το κενό συνεργασίας που υπήρχε στον ΕΣΑΚΕ, με έκαναν να πάρω την απόφαση να κατέλθω στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία του συνδέσμου. Χωρίς διάλογο και συνεργασία νομίζω πως το σύστημα δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε πολλά πράγματα και ευκαιρίες, δεν αξιοποιήσαμε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν.

Με μια καλή συνεργασία ο ΕΣΑΚΕ έχει να δώσει πολλά παραπάνω πράγματα, αλλά να πετύχει ακόμη περισσότερα. Επουδενί δεν μηδενίζω την προσφορά και το έργο του απερχόμενου προέδρου, γιατί θα ήταν άδικο, όμως αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση θα μπορούσαν να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Πάμε μονιασμένοι και χωρίς αντεγκλήσεις στη Γ.Σ., όπου το μπάσκετ θα βγει κερδισμένο από αυτή τη διαδικασία. Οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα κρίνουν ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να διοικήσει τον ΕΣΑΚΕ την επόμενη διετία", δήλωσε σχετικά.

24MEDIA NETWORK