Διευκολύνεται η απόκτηση του Μποχωρίδη

H αλλαγή μάνατζερ του Λευτέρη Μποχωρίδη διευκολύνει την κάθοδο του παίκτη στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Διευκολύνεται η απόκτηση του Μποχωρίδη
INTIME SPORTS

H αλλαγή μάνατζερ του Λευτέρη Μποχωρίδη διευκολύνει την κάθοδο του παίκτη στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" μάλιστα, έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας Μποχωρίδη, για να αποσπάσουν και το ενδιαφέρον του νεαρού γκαρντ.

Αυτό που μένει είναι να συμφωνήσει πλέον η ομάδα του "τριφυλλιού" με τον Άρη για να προχωρήσει στην τελική διαπραγμάτευση με τον μάνατζερ του παίκτη, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει σχεδιάσει ένα 3ετές πλάνο.

Βούληση των "πρασίνων" είναι να ανακοινωθεί η απόκτησή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ξεκινώντας έτσι την υλοποίηση του σχεδιασμού του.

Νέος μάνατζερ του παίκτη θα είναι ο Γιώργος Σφαιρόπουλος όπως ανακοίνωσε μέσω twitter η εταιρία του "Sfera Sports Association":

Ο Τάσος Μαγουλάς είχε αναφερθεί στην επικείμενη μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, στο LIVE CHAT με τους αναγνώστες του Contra.gr την Δευτέρα 23/6 λέγοντας πως: "H μερική αλλαγή μάνατζερ του Μποχωρίδη επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο".

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο LIVECHAT με τους Μαγουλά, Συρίγο, Καβαλιεράτο.

Δείτε σε VIDEO τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Τα στατιστικά του παίκτη:

Ημερομηνία Γέννησης: 18 Aπριλίου 1994

Θέση: Point Guard

Ύψος: 1.96 εκ.

Βάρος: 91 κιλά

Ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε με την Εθνική νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 τόσο το 2011, όσο και το 2012, ενώ επίσης αγωνίστηκε το 2013 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20.

News 24/7

24MEDIA NETWORK