Διφορούμενες οι δηλώσεις του Μίσσα: "Θα πούμε πολλά μετά το Ευρωμπάσκετ"

Άφησε αναπάντητα ερωτηματικά ο Κώστας Μίσσας με συγκεκριμένες φράσεις που ξεστόμισε με αφορμή την ήττα από τους Σλοβένους, στο τρίτο ματς της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Διφορούμενες οι δηλώσεις του Μίσσα: "Θα πούμε πολλά μετά το Ευρωμπάσκετ"

Η ανάγνωση κάποιων εκ των δηλώσεων του Κώστα Μίσσα μετά το χαμένο ματς από τη Σλοβενία προκαλεί αρκετά ερωτήματα. Διότι ο ομοσπονδιακός προπονητής άφησε να εννοηθεί πως τώρα η Εθνική αρχίζει να λειτουργεί ως σύνολο, κάτι που προφανώς δεν συνέβαινε μέχρι στιγμής, και ότι επειδή οι υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ είναι σε εξέλιξη, δεν θέλει να μιλήσει με λεπτομέρειες για όσα έχουν μεσολαβήσει ως τώρα...

" Το πιο σημαντικό είναι αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Γιατί μια ομάδα είναι πρώτα έξω και μετά μέσα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, ρίχνοντας παράλληλα έξτρα λάδι στη φωτιά με την ατάκα " όταν τελειώσει το Ευρωμπάσκετ, θα πούμε πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω".

Για να ελαφρύνει πάντως το κλίμα, και αφού είχε εξηγήσει πως το πρόβλημα ήταν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και η άμυνα στο πικ εν ρολ, αποκρίθηκε με χιούμορ σε ερώτηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση ότι " η κόρη μου και ο γιος μου έχουν βγάλει εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη. Αν δεν πάμε, θα τα χάσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK