Αποκάλυψη πρώην αθλήτριας του γυναικείου ΝΒΑ: "To 98% των αθλητριών είναι λεσβίες"

Η γνωστή Αμερικανή πρώην αθλήτρια του γυναικείου ΝΒΑ, Κάντις Γουίγκινς, η οποία έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Αθηναϊκού, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το 98% των αθλητριών του πρωταθλήματος είναι ομοφυλόφιλες, ενώ η ίδια υπέστη bullying επειδή ήταν ετεροφυλόφιλη!

Αποκάλυψη πρώην αθλήτριας του γυναικείου ΝΒΑ: "To 98% των αθλητριών είναι λεσβίες"

Συνέντευξη με ατάκες που αναμφίβολα θα συζητηθούν παραχώρησε στο "San Diego Union-Tribune" η γνωστή Αμερικανή πρώην αθλήτρια του γυναικείου ΝΒΑ, Κάντις Γουίγκινς, η οποία έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Αθηναϊκού.

Η 30χρονη πλέον Γουίγκινς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα παρκέ το 2015, αλλά όπως είπε αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση καθώς "δεν μπορούσε πνευματικά να συνεχίσει, ενώ ο χώρος της προκαλούσε πολύ μεγάλο κακό". Αυτό που προκάλεσε αίσθηση όμως ήταν η παραδοχή της πως το "98% των αθλητριών που αγωνίζονται στο γυναικείο ΝΒΑ είναι ομοφυλόφιλες", ενώ παράλληλα η ίδια υπέστη μεγάλο bullying στην καριέρα της επειδή δήλωσε ανοιχτά πως της αρέσουν οι άντρες και είναι ετεροφυλόφιλη.

Αποκάλυψη πρώην αθλήτριας του γυναικείου ΝΒΑ: "To 98% των αθλητριών είναι λεσβίες"

"Το WNBA δεν ήταν ακριβώς το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Για την ακρίβεια συνέβη εντελώς το αντίθετο. Θα ήθελα να παίξω τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη αλλά δεν ήταν εφικτό. Είχα κατάθλιψη, ήταν πολύ σκληρό. Υπάρχει μεγάλη ζήλια και ανταγωνισμός ανάμεσα στις αθλήτριες.

Το 98% των αθλητριών είναι λεσβίες και υπάρχουν πολλοί άγραφοι κανόνες στην λίγκα. Πολλοί πιστεύουν ότι για να αγωνιστείς εκεί πρέπει να μοιάζεις με άντρα, να παίζεις σαν άντρας. Εγώ πίστευα το αντίθετο. Ένιωθα περήφανη που ήμουν γυναίκα και μπορούσα να αγωνιστώ. Αλλά κανείς δεν ανησυχεί γι' αυτό που συμβαίνει", ήταν τα λόγια της Γουίγκινς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK