Δώστε μία μπύρα στον ΛεΜπρόν!

Βασιλιάς είναι και κάνει ό,τι θέλει, ακόμα και να πίνει μπύρες την ώρα του αγώνα! Δείτε το νέο φοβερό σόου του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πρώη μάχη των Καβαλίερς με τους Ράπτορς (VIDEO).

Δώστε μία μπύρα στον ΛεΜπρόν!

Οι Καβαλίερς ξεκουράστηκαν περίπου μία εβδομάδα έχοντας "σκουπίσει" με 4-0 τους Πέισερς στον πρώτο γύρο των πλει οφ του NBA και αυτό φάνηκε πως έδρασε ευεργετικά για τους πρωταθλητές, καθώς στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας επιβλήθηκαν με 116-105 των Ράπτορς!

Σε αυτό το ματς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που πιστοποιεί και ο τελικός απολογισμός του με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ωστόσο το highlight δεν το πέτυχε με κάποιο καλάθι του (είχε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στο ξεκίνημα μετά από ασίστ του Ίρβινγκ με τη βοήθεια του ταμπλό) αλλά με μία απρόβλεπτη κίνησή του.

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του τρίτου 12λέπτου μετά από φάουλ που κέρδισε σε αιφνιδιασμό των πρωταθλητών, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να βλέπει μία κοπέλα να κρατάει ένα μπουκάλι μπύρας στις πρώτες θέσεις και να της το αρπάζει, προσποιούμενος πως θα πιει μία γουλιά.

"Δεν είμαι τύπος που του αρέσει η μπύρα. Αν η κοπέλα κρατούσε στο χέρι της πάντως ένα ποτήρι με κρασί πιθανότατα θα έπινα μία γουλιά", δήλωσε στο φινάλε του ματς ο "βασιλιάς", ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη του κίνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK