Έχει υπάρξει καλύτερη πεντάδα στην ιστορία του ΝΒΑ; Όχι, δα...

Οι Big-3 έγιναν Fantastic Four και πλέον η πιο... SuperTeam που εμφανίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ. Πώς φτάσαμε να δούμε τον Κάζινς στους Γουόριορς και γιατί η προσθήκη του ανατρέπει τα σχέδια του Λεμπρόν για πρωτάθλημα.

Golden State Warriors' Kevin Durant holds his NBA Finals MVP trophy after the Warriors defeated the Cleveland Cavalier 108-85 in Game 4 of basketball's NBA Finals to win the NBA championship, Friday, June 8, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Golden State Warriors' Kevin Durant holds his NBA Finals MVP trophy after the Warriors defeated the Cleveland Cavalier 108-85 in Game 4 of basketball's NBA Finals to win the NBA championship, Friday, June 8, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP PHOTO/TONY DEJAK

Προλάβαμε να δούμε μαζί τους Μπερντ - ΜακΧέιλ και Πάρις στους Σέλτικς.

Απολαύσαμε στα τελειώματα τους Λέικερς των Μάτζικ - Γουόρθι - Τζαμπάρ.

Μείναμε με το στόμα ανοικτό χάρη στους Μπουλς των Τζόρνταν - Πίπεν και Ρόντμαν.

Χειροκροτήσαμε το άρτιο παιχνίδι των Πάρκερ - Τζινόμπιλι - Ντάνκαν στους Σπερς.

Υποκλιθήκαμε στους Σέλτικς των Άλεν - Πιρς - Γκαρνέτ και στους Χιτ με Γουέιντ - Λεμπρόν - Μπος.

Στενοχωρηθήκαμε που χώρισαν οι Γουέστμπρουκ - Χάρντεν - Ντουράντ στους Θάντερ.

Πιστεύαμε (κακώς) πως οι Καβαλίερς με Ίρβινγκ - Τζέιμς - Λοβ θα σαρώσει, προτού εμφανιστούν οι Γουόριορς με Κάρι - Τόμπσον - Ντουράντ.

Ποτέ όμως δεν περιμέναμε ότι θα υπάρξει στιγμή που θα βρεθούν την ίδια στιγμή στο παρκέ πέντε all-star players, καθέναν ξεχωριστός στη θέση του: από τον άσο μέχρι το πέντε και από το πέντε μέχρι τον άσο.

Η αναπάντεχη συμφωνία του ΝτεΜάρκους Κάζινς με τους Πρωταθλητές γράφει την ιστορία από την αρχή.

Μόλις δυο ημέρες μετά την "Decision III" του Λεμπρόν η ομάδα του Όκλαντ σκάρωσε την πιο καλοστημένη φάρσα. Ευνοήθηκε από τη συγκυρία αναμφίβολα, γιατί ο Ραντλ κατέληξε στους Πέλικανς. Πήρε ωστόσο, με... ψίχουλα (5.3 εκατομμύρια), τον καλύτερο free agent σέντερ που κυκλοφορούσε στην αγορά και τον έβαλε δίπλα στην τετράδα του... θανάτου.

Δίπλα στον Κάρι, στον Τόμπσον, στον Ντουράντ και στον Γκριν. Πέντε παίκτες που δεν χρειάζεται να φτάσουν μέχρι τη ρακέτα για να σκοράρουν, που πασάρουν στον ελεύθερο συμπαίκτη, που παίζουν καλή άμυνα.

Λένε ήδη πως ο Κάζινς θα χαλάσει τη χημεία των Γουόριορς. Πως δεν θα συμβιβαστεί με το ρόλο του. Πως δεν θα προλαβαίνει να γυρίσει στην άμυνα. Πως θα είναι μια "κινητή βόμβα" σε παρκέ και αποδυτήρια. Αφήστε τον Στιβ Κερ να κρίνει.

Διότι πρώτα απ' όλα ως τον Δεκέμβριο δεν θα παίξει λόγω του τραυματισμού του. Δεύτερο θα μείνει, όπως προστάζει η λογική, μόνο για ένα χρόνο. Τρίτο, δεν μας πειράζει καθόλου. Αρκεί που θα του δούμε ταυτόχρονα στην επίθεση με τους άλλους τέσσερις. Το μείγμα θα είναι εκρηκτικό!

Προφανώς και ο Λεμπρόν είναι ο... χαμένος της υπόθεσης. Αφενός γιατί απέτυχε να έχει μαζί τον ψηλό που ήθελε αφετέρου γιατί θα τον βρει απέναντί του!

Αν είναι δίκαιο, η ιστορία θα το κρίνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK