"Έδεσε" Στεφανίδη

Στηρίζοντας εμπράκτως και δείχνοντας εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες, το Μαρούσι προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

"Έδεσε" Στεφανίδη
Στηρίζοντας εμπράκτως και δείχνοντας εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες, το Μαρούσι προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Στεφανίδη. Την Παρασκευή, ο 24χρονος γκαρντ βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και αφού νωρίτερα είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του υπέγραψε το σχετικό έγγραφο που τον δεσμεύει πλέον με τους "κιτρινόμαυρους" μέχρι το καλοκαίρι του 2009.
Στις τελικές διαπραγματεύσεις για τη σύναψη συμφωνίας με τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να μεταδίδει τα ευρωπαϊκά παιχνίδιατουΑμαρουσίουβρίσκεται η διοίκηση της ομάδας.
Ο Στεφανίδης δεν ήταν δυνατόν να κρύψει τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. " Για μένα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα στην οποία χαίρεσαι να παίζεις γιατί υπάρχουν ιδανικές συνθήκες μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους ".

Στο μεταξύ, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει στη Ρόδο η αποστολή του Αμαρουσίου για τον κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον γηπεδούχο Κολοσσό. Ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Δημήτρης Δέσπος, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Νοεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK