Έδιωξε τον γιο του για να... "φάει" και τον Τζόρνταν

Το αίμα έγινε νερό, αφού ο Ντοκ Ρίβερς δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον υιό Όστιν προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιό του.

Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers talks with guard Austin Rivers (25) during an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Saturday, April 7, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Michael Owen Baker)
Όστιν Ρίβερς και Ντοκ Ρίβερς AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Ο Ντοκ Ρίβερς εισηγήθηκε την απόκτησή του πριν από τρία χρόνια και αυτός ήταν που... συναίνεσε προκειμένου ο υιός Όστιν να καταλήξει στους Ουίζαρντς.

Οι Κλίπερς πήραν την απόφαση ν' αλλάξουν... δρόμο και να μην στηριχθούν εφεξής στον πανάκριβο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν. Έκαναν έρευνα αγοράς και κατέληξαν στον Πολωνό Μάρτσιν Γκόρτατ, τον οποίο απέκτησαν με ανταλλαγή στέλνοντας στην Ουάσινγκτον τον 25χρονο γκαρντ.

Πλέον ο Τζόρνταν, ακόμη κι αν ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, θα μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, μιας και θα κοστίσει +24 εκατομμύρια για τον επόμενο χρόνο, συμβόλαιο πολύ μεγάλο για έναν παίκτη που προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα, ενώ του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι free agent.

Ομάδα πάντως που τον θέλει υπάρχει και δεν είναι άλλη από το Ντάλας που θα επιδιώξει να ωφεληθεί της κατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK