Εδώ τα καλά 4αρια: Οι υποψήφιοι αντι-Τίλι για τον Ολυμπιακό

Πήραμε τη λίστα με όλους τους "κομμένους", σημαδέψαμε όλα τα "4αρια", προσθέσαμε μία πινελιά ευρωπαϊκής εμπειρίας και σας παρουσιάζουμε 7+1 εν δυνάμει υποψήφιους για τον Ολυμπιακό. Παίκτες για όλα τα γούστα. Πάρτε μια γεύση και δείτε τους σε VIDEOS.

Εδώ τα καλά 4αρια: Οι υποψήφιοι αντι-Τίλι για τον Ολυμπιακό

Περί μεταγραφολογίας στον Ολυμπιακό ο λόγος μετά τον τραυματισμό του Κιμ Τιλί και τη δεδομένη απόκτηση παίκτη. Βλέπετε, ο χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης ο Γάλλος είναι πολύς και άγνωστο σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει μετά από τόσους μήνες απουσίας και έναν τόσο ύπουλο και περίεργο τραυματισμό.

Στην Ευρώπη με τη σεζόν μόλις να έχει ξεκινήσει παίκτες στην ελεύθερη αγορά που να πληρούν τις προϋποθέσεις για αντι-Τιλί δεν υπάρχουν παρά μόνο αν αποκτηθεί μεbuyoutπαίκτης με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Οπότε μέχρι… νεοτέρας τα βλέμματα στρέφονται στα κοψίματα των ομάδων του ΝΒΑ που επιχειρούν τις δύο τελευταίες μέρες το δικό τους «ξεσκαρτάρισμα» ενόψει της έναρξης της σεζόν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Πήραμε λοιπόν τη λίστα με όλους τους «κομμένους», σημαδέψαμε όλα τα «4αρια», προσθέσαμε μία πινελιά ευρωπαϊκής εμπειρίας και σας παρουσιάζουμε 7+1 εν δυνάμει υποψήφιους για τον Ολυμπιακό παίκτες.

1. Πέρι Τζόουνς (26, 2μ.11)

Αθλητικό κορμί, παίκτης που παρά το ύψος του διαθέτει ποικιλία κινήσεων και μακριά από το καλάθι. Νο28 στο ντραφτ του 2012 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από το κολέγιο Μπέιλορ με προϋπηρεσία στους Θάντερ για 3 χρόνια και ευρωπαϊκό πέρασμα για μόλις ένα ματς από τη ρωσική Χίμκι τον Οκτώβριο του 2016.

2. Τζέρεμι Έβανς (30, 2μ.06)

Αθλητικό τεσσάρι που τα τελευταία χρόνια «δουλεύει» και το σουτ από την περιφέρεια. Πολύ καλός αμυντικός, έτσι έβγαζε το ψωμί του στο ΝΒΑ από το 2010 έως το 2015 στη Γιούτα. Πέρυσι πέρασε από τη Χίμκι Μόσχας όπου όμως έπαιξε σε μόλις 2 ματς τουEuroCup.

3. Μπράντον Άσλεϊ (23, 2μ.06)

Από τους νεαρότερους παίκτες της λίστας. Απόφοιτος του Αριζόνα δίχως να γίνει ντραφτ. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στοNBDLμε το Τέξας και για λίγο στην Άλμπα Βερολίνου. Προσόν του η ταχύτητα αλλά υστερεί σε εμπειρίες.

4. Ντάμιαν Ρούντεζ(31, 2μ.08)

Ο διεθνής Κροάτης μοιάζει η πιο συμβατή προς τον Τιλί επιλογή για αντικαταστάτης του. Έπαιξε από το 2002 έως το 2014 σε Κροατία, Βέλγιο, Σλοβενία και Ισπανία μέχρι που δοκίμασε στο ΝΒΑ στο οποίο έπαιξε τρεις σεζόν με Ιντιάνα, Μινεσότα, Ορλάντο. Μεγάλο του προσόν το σουτ τριών πόντων,

5. Τράβις Ουέαρ (27, 2μ.08)

Μαζί με τον Ρούντεζ θεωρούνται οι καλύτεροι σουτέρ της λίστας μας. Απόφοιτος τουUCLAαφού πρώτα έπαιξε στο Νορθ Καρολάινα. Επαιξε το 2014-15 στους Νικς και την επόμενη σεζόν στην ισπανική Χιπούσκοα. Πέρυσι επέστρεψε στις ΗΠΑ παίζοντας στοNBDLκαι το καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα των Λέικερς στοSummerLeague.

6. Κλιφ Αλεξάντερ (21, 2μ.03)

Ο μοναδικός παίκτης της λίστας δίχως ευρωπαϊκή εμπειρία. Αποφοίτησε από το Κάνσας το 2015 αλλά δεν έγινε ντραφτ παρά τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο κολέγιο και τοtopόνομα που είχε χτίσει στο γυμνάσιο (Παίκτης της χρονιάς το 2014). Πέρασε για λίγο από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς αλλά συνέχισε στοNBDL.

7. Κρις Ράιτ (29, 2μ.03)

Ο απόφοιτος του Ντέιτον από το 2011 βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ,NBDLκαι Ευρώπης. Πέρασε από Γκόλντεν Στέιτ και Μιλγουόκι Μπακς, από αρκετές ομάδες τουNBDLενώ στην Ευρώπη έπαιξε με την Τουρόβ στην Ευρωλίγκα το 2014-15 έχοντας 8,9 πόντους και 9,2 ριμπάουντ μέσο όρο.

8. Τζόναθαν Χολμς (24, 2μ.06)

Τον γνωρίσαμε πέρυσι από το σύντομο πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα. Απόφοιτος του Τέξας δίχως να γίνει ντραφτ, έπαιξε αρχικά στοNBDLμε την Κάντον μέχρι που υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς με τους οποίους είχε 7,7 πόντους και 3,7 ριμπάουντ μέσο όρο.Highlightη εμφάνισή του στο ΣΕΦ εναντίον του Ολυμπιακού με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK