ΜΠΑΣΚΕΤ

Έδωσε το “ok” ο Άρης, στην Άλμπα ο Σέκουλιτς

Ως φίλοι χώρισαν την Παρασκευή (20/02) ο Άρης και ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλμπα Βερολίνου.

Έδωσε το “ok” ο Άρης, στην Άλμπα ο Σέκουλιτς
Οι πρωταθλητές Γερμανίας κατέθεσαν δελεαστική πρόταση στο Μαυροβούνιο σέντερ (συμβόλαιο 1,5 έτους),ο οποίος, αφού πρώτα ενημέρωσε τη διοίκηση των “κιτρίνων” και εξασφάλισε τη σχετική άδεια, δεν είχε λόγο να την απορρίψει. ”
Ήταν καθαρά μια επαγγελματική απόφαση. Λυπάμαι που αποχωρώ από την ομάδα. Πέρασα υπέροχα στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα στον Άρη και απόλαυσα την συμμετοχή μου στην ομάδα. Είναι τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Άρη “, δήλωσε ο Σέκουλιτς αποχαιρετώντας ομάδα και συμπαίκτες.

Η σκέψη της αποχώρησης του Μαυροβούνιου σέντερ υπήρχε καιρό τώρα στο μυαλό του Αντρέα Ματσόν, καθώς μετά την απόκτηση του Άντριου Μπετς η φροντ λάιν του Άρη είχε… υπερφορτωθεί. Φυσικά το κενό του Σέκουλιτς δεν θα καλυφθεί. Από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα πορευτούν ως το τέλος του πρωταθλήματος με τους υπάρχοντες παίκτες, όπως άλλωστε ο αρχικός σχεδιασμός όριζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK