Εφές Πίλσεν-Ολυμπιακός 75-77
Μετά από έναν αγώνα θρίλερ ο Ολυμπιακός νίκησε 77-75 στην παράταση την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη σε φιλική αναμέτρηση. Σκόρερ του νικητήριου καλαθιού του αγώνα ήταν ο Νεστέροβιτς μετά από πάσα του Σπανούλη.
Στο παιχνίδι αυτό ο Ντούσαν Ιβκοβιτς βρήκε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητες των παικτών σε ειδικές καταστάσεις όπως αυτές που διαμορφώνονται πολλές φορές σε κρίσιμους αγώνες μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε καλά τόσο στο τέλος της κανονικής διάρκειας αν και το τρίποντο του Παπαλουκά βρήκε στο σίδερο, όσο και στις τελευταίες φάσεις της παράτασης.
Eίναι χαρακτηριστικό ότι οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 73-70 ένα λεπτό πριν από τη λήξη της παράτασης αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν χάρη σε πέντε συνεχόμενους πόντους του Βασίλη Σπανούλη.
Πρώτα με τρίποντο ο Λαρισαίος γκαρντ ισοφάρισε και στη συνέχεια με δύο βολές έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό. Στην τελευταία φάση του αγώνα, με το σκορ στο 75-75, ο V-Span έπαιξε ωραία το πικ εν ρολ με τον Νεστέροβιτς ο οποίος σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στους Πειραιώτες.
Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 6 (5 ασίστ), Νεστέροβιτς 14 (5/9 διπ.), Σπανούλης 16 (1 τριπ., 3 ασίστ), Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης 4, Γλυνιαδάκης 2, Νίλσεν 8, Παπανικολάου 15 (1 τριπ.), Τεόντοσιτς 10 (2 τριπ., 6 ασίστ), Χαλπερίν, Γκόρντον 2.