Εφετινός ΠΑΟΚ VS περυσινός ΠΑΟΚ

Διαβάστε για τη σύγκριση της εφετινής με την περυσινή ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον ίδιο αριθμό αγώνων που έδωσαν σε κάθε διοργάνωση.

Εφετινός ΠΑΟΚ VS περυσινός ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο "δικέφαλος" έχει περισσότερες νίκες σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό αγώνων που έδωσε την περασμένη σεζόν (2013-14) για κάθε διοργάνωση, αφού στα πρώτα εννέα εφετινά παιχνίδια του πρωταθλήματος μετρά επτά νίκες κι έχει ηττηθεί από Απόλλωνα Πατρών, Ολυμπιακό, ενώ πέρυσι κατέγραψε έξι νίκες και τρεις ήττες (από Ολυμπιακό, Τρίκαλα, Κηφισιά).

Στο Eurocup, ο ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο σε 10 αγώνες έχει έξι νίκες και τέσσερις ήττες (από Λοκομοτίβ Κουμπάν εντός-εκτός έδρας, από Καρσίγιακα στην Θεσσαλονίκη κι από Ζιελόνα Γκόρα στη Πολωνία), παίρνοντας το εισιτήριο για τους "32".

Την περασμένη σεζόν (2013-14) στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είχε πέντε νίκες και πέντε ήττες (από Ανκαρα και Νίζνι εντός-εκτός έδρας κι από Χιμίκ στην Ουκρανία), με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Τέλος, στο Κύπελλο ο "δικέφαλος" εφέτος είναι ήδη στον ημιτελικό νικώντας τον ΚΑΟΔ, ενώ πέρυσι έχασε εντός έδρας από τον Άρη, με συνέπεια να αποκλειστεί.

Ο εφετινός απολογισμός, δηλαδή, περιλαμβάνει μία παραπάνω νίκη σε σχέση με την περασμένη σεζόν (2013-14) για κάθε διοργάνωση (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Eurocup), ενώ εφέτος έχουν καταγραφεί δύο προκρίσεις τη στιγμή που πέρυσι υπήρξαν δύο αποκλεισμοί.

Σεζόν 2014-15:

Πρωτάθλημα (στα πρώτα 9 παιχνίδια): Επτά νίκες

Eurocup (10 παιχνίδια): Εξι νίκες (έχει προκριθεί στην επόμενη φάση)

Κύπελλο (1 παιχνίδι): Μία νίκη (έχει προκριθεί στην επόμενη φάση)

Σεζόν 2013-14:

Πρωτάθλημα (στα πρώτα 9 παιχνίδια): Εξι νίκες

Eurocup (10 παιχνίδια): Πέντε νίκες (είχε αποκλειστεί)

Κύπελλο (1 παιχνίδι): Μία ήττα (είχε αποκλειστεί)

News 24/7

24MEDIA NETWORK