Έφθασε και δήλωσε ενθουσιασμένος ο Ουέσον
Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Κέζελ Ουέσον, ο οποίος έφθασε την Κυριακή στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι εδώ να παίξω μπάσκετ. Μπαίνει ο Σεπτέμβριος αύριο, η έναρξη της κανονικής περιόδου πλησιάζει και περιμένω με αγωνία να έρθει η στιγμή που θα παίξω με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω για τη νέα προσπάθεια που αρχίζει στην ομάδα με τον κ. Δρόσο και ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω, επειδή έχουμε μία εξαιρετική σχέση και μία πετυχημένη συνεργασία από πέρσι, αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορικά μεγάλη ομάδα».
Ο Αμερικανός μίλησε και για τον κόσμο του «δικεφάλου του Βορρά»: « Θυμάμαι τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, περισσότερο από την περσινή σεζόν, που ήταν ενθουσιώδεις και δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά και από ένα παιχνίδια, πριν τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τη Γκραβελίν».
Ο Ουέσον κατέληξε μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είχε ειπωθεί ότι δεν έπαιξα στην Εθνική Βουλγαρίας επειδή είμαι τραυματίας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά έκανα έναν καθαρισμό στο γόνατό μου και τώρα είμαι έτοιμος για την προετοιμασία, αλλά πρέπει να πω ότι ήδη είχα ξεκινήσει πρόγραμμα με τον δικό μου γυμναστή και είμαι έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα και ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».
Τη Δευτέρα ο Αμερικανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι για συναντήσει την υπόλοιπη.