Εγχειρίστηκε επιτυχώς ο Χαραλαμπίδης

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος χειρουργήθηκε την Παρασκευή (28/11) για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα.

Εγχειρίστηκε επιτυχώς ο Χαραλαμπίδης
INTIME

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα επιτυχώς στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Κώστα Σαμαρά η επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό γόνατο του αρχηγού του ΠΑΟΚ Κώστα Χαραλαμπίδη. Η επέμβαση αποκατάστασης της ολικής ρήξης του επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο του Κώστα Χαραλαμπίδη διήρκησε δύο ώρες. Οι ευχές όλων μας είναι για την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση του αρχηγού της ομάδας".

Στο μεταξύ για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την συνέχιση του αγώνα με τον Αρη, στον ΠΑΟΚ επισήμως δεν λένε κάτι για την ώρα. Eίναι γεγονός πως δεν περίμεναν την συγκεκριμένη απόφαση...

Πρέλεβιτς: "Ολοι στο γήπεδο..."

Τέλος, ο Μπάνε Πρέλεβιτς με αναφορά στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο εντός έδρας σαββατιάτικο ματς με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Συγκεκριμένα έγραψε: "H ομάδα σας χρειάζεται πάντα, αύριο όλοι παλατάκι!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK