Εγκώμια Ομπράντοβιτς για Ολυμπιακό

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει τι εστί Ολυμπιακός και πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη τον εξυμνησε για τα όσα έχει καταφέρει.

Εγκώμια Ομπράντοβιτς για Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και φυσικά πρώην του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Όπως επαναλαμβάνω κάθε εβδομάδα, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει στο Final Four, μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα. Προηγείται στον όμιλο μαζί με την ΤΣΣΚΑ και την Εφές, ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να παίξουμε καλά".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κενάν Σιπάχι. Ο Τούρκος γκαρντ, παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Διαμαντίδη, υποστήριξε: " Διάγουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό.

Ο αντίπαλός μας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί, αλλά ξέρουμε επίσης ότι η ποιότητά τους είναι μεγάλη. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα και η υποστήριξή του θα μας δώσει πλεονέκτημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK