Εκδήλωση του MSN.com με Στογιάκοβιτς και Κικίλια

Με προσκεκλημένους δύο λαμπερά ονόματα, τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, Πέτζα Στογιάκοβιτς και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, το νέο MSN.COM, γιόρτασε τους πρώτους έξι μήνες… ζωής του στην ελληνική αγορά.

Εκδήλωση του MSN.com με Στογιάκοβιτς και Κικίλια

Την εκδήλωση με τίτλο "Driven From Within", προλόγισε η General Manager της Microsoft Ελλάς, Πέγκυ Αντωνάκου και η Executive Producer του νέου MSN.COM, Δήμητρα Λέτσα.

Ακολούθως ο Πέτζα μαζί με τον Βασίλη, εξήγησαν πώς οι αρχές του πρωταθλητισμού, μπορούν και πρέπει να εφαρμόζονται και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Εκδήλωση του MSN.com με Στογιάκοβιτς και Κικίλια

Ο Στογιάκοβιτς μίλησε για το πώς έσπρωχνε καθημερινά τον εαυτό του, μέχρι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο στο ΝΒΑ: "Δεν το έλεγα σε κανέναν, το που θέλω να φτάσω, αλλά το ήξερα και δούλευα προς αυτήν την κατεύθυνση. Στις επιχειρήσεις ισχύει ό,τι και στο ΝΒΑ ή το μπάσκετ γενικότερα. Υπάρχει πάντα κάποιος είτε μέσα στην ομάδα, είτε έξω από αυτήν, που θέλει τη δική σου θέση. Αυτό είναι και θεμιτό. Δημιουργεί ανταγωνισμό και είναι μία πρόκληση, που ανέβασε το δικό μου επίπεδο, αλλά κι εκείνο των ομάδων που έπαιξα".

Εκδήλωση του MSN.com με Στογιάκοβιτς και Κικίλια

Ο Κικίλιας από την πλευρά του, είπε πόσο σημαντική είναι η δουλειά και η συγκέντρωση στον στόχο: "Εγώ ήμουν από εκείνους που έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά, γιατί δεν είχα το ίδιο ταλέντο, που διέθεταν άλλοι πιο προικισμένοι συναθλητές μου. Όμως είχα αποφασίσει ότι κανείς άλλος δεν θα δουλέψει πιο σκληρά. Με τη δουλειά κατάφερα να σπάσω το στερεότυπο που λέει πως ο αθλητής, δεν μπορεί να γίνει επιστήμονας και απαγορεύεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Πρέπει πάντα να ρισκάρουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας και να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα".

Εκδήλωση του MSN.com με Στογιάκοβιτς και Κικίλια

Το νέο MSN.COM, λανσαρίστηκε σε 57 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, τον περασμένο Οκτώβριο. Διαθέτει 7 εφαρμογές στις πλατφόρμες Windows, Android και iOS. Τον Ιανουάριο ξεπέρασε τα 4.000.000 Unique Users και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK