VIDEO: Εκεί θα καθίσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Τι προβλέπει το χωροταξικό σχέδιο των διοργανωτών του Final-4 για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο "Σινάν Ερντέμ". Δείτε video.

VIDEO: Εκεί θα καθίσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στην ακριβώς διαγώνια πλευρά από την προ πενταετίας θα τοποθετηθεί αυτή τη φορά ο κύριος όγκος των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τουλάχιστον στον ημιτελικό της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Διότι σε περίπτωση πρόκρισης, ο κόσμος θ' αυξηθεί και θ' αναζητηθούν περισσότερα εισιτήρια από τους δύο "χαμένους".

Την προηγούμενη φορά οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" κάθονταν πίσω και δεξιά, όπως έδειχναν τότε οι κάμερες, με αποτέλεσμα να μην πολυφαίνονται στη live μετάδοση. Τώρα όμως (όπως μας ενημέρωσαν τα συνεργεία που εκτελούν τις τελευταίες δοκιμές στο γήπεδο) θα βρεθούν δίπλα ακριβώς στα δημοσιογραφικά θεωρεία, πάνω και αριστερά από τον ένα πάγκο. Μάλιστα έχει τοποθετηθεί με αυτοκόλλητο το σήμα του Ολυμπιακού προσδιορίζοντας την... πειραιώτικη γωνιά.

Για όσους θυμούνται, πρόκειται για το σημείο που στη διοργάνωση του 2012 είχαν καταλάβει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Φυσικά θα υπάρχουν κι αρκετοί διάσπαρτοι φανς της ελληνικής ομάδας, αυτοί που είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν εισιτήρια πολύ πριν έρθει η πρόκριση στο Final-4.

News 24/7

24MEDIA NETWORK