Εκκίνηση για το καμπ με... κίνητρο το συμβόλαιο

Την Τρίτη αρχίζει το καμπ που γίνεται στο "Παλατάκι" και στο οποίο συμμετέχουν παίκτες προκειμένου να κερδίσουν ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θα έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Εκκίνηση για το καμπ με... κίνητρο το συμβόλαιο

Για τους καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στο καμπ εκτός από το... κίνητρο να "κυνηγήσουν" ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει και η ευκαιρία να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για το καμπ αναφέρει: " Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena το πρόγραμμα των Off Season προπονήσεων του ΠΑΟΚ, μία διαδικασία μέσω της οποίας και φέτος θα δοθεί η δυνατότητα σε επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, αλλά και νέα παιδιά να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα των Off Season προπονήσεων θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων. Και φέτος, την προπόνηση των αθλητών θα αναλάβει το μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Παντελής Μπούτσκος, μαζί με τον προπονητή και μέλος του επιτελείου των προπονητών των τμημάτων υποδομής Γιώργο Βαλαβανίδη".

Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" λένε πως δεν υπάρχει κάποιο νέο με τον Σούλη Μαρκόπουλο και πως δεν υπάρχει βιασύνη για να γίνει ραντεβού. Σύμφωνα με τον ατζέντη του έμπειρου κόουτς, υπάρχει ενδιαφέρον από την τουρκική Μπάνβιτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK