Εκλεκτός ο Τζέικομπσεν

Εκλεκτός ο Τζέικομπσεν

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς


Η διοίκηση μίλησε, το τεχνικό τιμ πρέπει να ακούσει. Η περίπτωση του Σπένσερ Γκλότζερ δημιούργησε κακή εικόνα για τους πρωταθλητές κάτι το οποίο ήθελε να αποφύγει η οικογένεια Γιαννακοπούλου. Το γεγονός ότι ένας άγνωστος Αμερικανός εμφανίστηκε στις προπονήσεις και... κυκλοφόρησε ότι θα είχε μία πιθανότητα να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ, δεν βοηθά την προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή. Στο άκουσμα και μόνο της συγκεκριμένης πιθανότητας, έγινε σαφές ότι ο πρώην φοιτητής του Πρίνστον θα πρέπει σύντομα να γίνει και... τέως στις προπονήσεις ώστε η ομάδα να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Το όνομα του Κέισι Τζέικομπσεν τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστας όσο πλησιάζουν οι μέρες για να ανοίξουν τα καμπ προετοιμασίας του ΝΒΑ. Ο λευκός γκαρντ/φόργουορντ προπονείται με τους Χιτ χωρίς μεγάλες πιθανότητες επιλογής και θα μάθει το μέλλον στα μέσα Οκτωβρίου. Ο Παναθηναϊκός μιλάει απευθείας με Αμερικανό ατζέντη θέλοντας να πείσει τον παίκτη να ρισκάρει το ευρωπαϊκό του πέρασμα υπερτονίζοντας την δυνατότητα μεγάλης συμμετοχής του στην Eυρωλίγκα κάτι που θα ανεβάσει τις μετοχές του για να επιστρέψει με καλύτερους όρους στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Παράλληλα με την περίπτωση του Τζέικομπσεν, υπάρχει ένας ήσσον προβληματισμός για την μη παρουσία του Ντέγιαν Τομάσεβιτς στο Ευρωμπάσκετ. Ο Ομπράντοβιτς τονίζει πως ο 32χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αυτό ακούγεται ανησυχητικό με δεδομένο το ιατρικό ιστορικό του Σέρβου σέντερ.

Από την Τρίτη όλα τα ζητήματα θα μπουν σε μία σειρά με την επιστροφή του προπονητή και των παικτών οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωμπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK