Έκπληξη με το "διαζύγιο" ΠΑΟΚ - Μαρκόπουλου

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια οι δρόμοι του Σούλη Μαρκόπουλου με τον ΠΑΟΚ χώρισαν, παρότι ο έμπειρος κόουτς είχε ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τι αναφέρει η ΚΑΕ.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (MOTION TEAM)
markopoulos MOTIONTEAM

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση της λύσης της συνεργασίας του Σούλη Μαρκόπουλου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το γεγονός έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) με ανακοίνωση που εκδόθηκε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος.

Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια".

24MEDIA NETWORK