Έκρηξη Τρινκέρι σε συνέντευξη τύπου

Εύκολο βράδυ είχε η Μπάμπεργκ απέναντι στην Γκίσεν, με τους πρωταθλητές να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 82-68. Το highlight όμως της αναμέτρησης έγινε εκτός αγώνα, καθώς ο Τρινκέρι αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο και να δώσει τα "ηνία" της ομάδας, στον βοηθό του, Ηλία Καντζούρη, προκαλώντας την απορία των δημοσιογράφων μετά το παιχνίδι (video).

Έκρηξη Τρινκέρι σε συνέντευξη τύπου

Ο Αντρέα Τρινκέρι, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον "γαλανόλευκο" πάγκο, είναι ένας κατ' εξοχήν χαμογελαστός άνθρωπος. Χαμογελαστός μέχρι να του γίνει μία ερώτηση για να τον βγάλει εκτός ορίων.

Αυτό συνέβη στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ ενάντια στην Γκίσεν, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο επικρατώντας 82-68. Το παιχνίδι αποδείχτηκε πολύ χαλαρό για τους πρωταθλητές σε σημείο που έδωσε τη δυνατότητα στον Ιταλό τεχνικό να καθίσει στον πάγκο και να δώσει το κοουτσάρισμα στον βοηθό του, Ηλία Καντζούρη.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την απορία των δημοσιογράφων μ' έναν εξ αυτών να του κάνει σχετική ερώτηση στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, αναφερόμενος σε έλλειψη σεβασμού του Ιταλού προς την αντίπαλη ομάδα.

Η ερώτηση όπως ήταν λογικό, έκανε έξαλλο τον Τρινκέρι απαντώντας με πολύ έντονο τόνο: "Δεν πιστεύεις πως η ερώτηση που μου κάνεις δείχνει έλλειψη σεβασμού; Οι βοηθοί προπονητές πληρώνονται από την ομάδα, γιατί θα πρέπει να μην σεβαστώ κάποιον; Όταν κάνεις ερώτηση πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν και επιπτώσεις. Ίσως ήθελα να δω το παιχνίδι από διαφορετική γωνία, αν μου το επιτρέπεις. Περιμένω πολλών ειδών ερωτήσεις, αλλά όχι τέτοιου είδους".

Ο Ιταλός τεχνικός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο προπονητής της αντιπάλου (Ντένις Βούχερ) αποτελεί και πρώην παίκτη του στο Μιλάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK