Εκτός Μουντομπάσκετ ο Σπανούλης, ίσως κι ο Περπέρογλου

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδας που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ 2014.

Εκτός Μουντομπάσκετ ο Σπανούλης, ίσως κι ο Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι χρειάζεται ξεκούραση λόγω των προβλημάτων στα γόνατά του που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Η ηλικία του (32), σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις στο παιχνίδι του, χρήζουν απαραίτητες αρκετές ημέρες διακοπών και η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις στην Ισπανία θα του στερήσουν την περίοδο αποκατάστασης, ενόψει ακόμα μιας απαιτητικής σεζόν.

Ο Στράτος Περπέρογλου, από την πλευρά του, επίσης σημαντικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, διαθέτει το γνωστό πρόβλημα που του είχε προκαλέσει η θρόμβωση στην ιγνυακή φλέβα, πρόβλημα που απαιτεί και γι' αυτόν ξεκούραση.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, γνωρίζει τις δυσκολίες των δύο περιπτώσεων και τις προθέσεις των παικτών, με συνέπεια να μην υπολογίζει στη συμμετοχή τους.

Αντιθέτως, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης βρίσκονται στα πλάνα του και γι' αυτό περιμένει να δει την κατάληξη της κόντρας ΕΟΚ με ΚΑΕ Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK