Ελλάδα-Γαλλία: Oι δηλώσεις

Ελλάδα-Γαλλία: Oι δηλώσεις


Η ικανοποίηση περίσσεψε στο στρατόπεδο της Εθνικής. Αλλα και οι Γάλλοι παραδέχθηκαν ότι η ελληνική ομάδα έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ.
Αναλυτικα:

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε πολύ πάθος, συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε βέβαια και κάποια δίλεπτα που χαλαρώσαμε αλλά και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Οι Σλοβένοι έχουν εμπειρία και μεγάλα όνειρα. Είναι σχολή του μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο.»

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Δεν ήμουν ο καλύτερος, σημασία έχει να είμαστε σαν ομάδα μία γροθιά. Χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα, όμως αύριο το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Κλείσαμε τα ατού της Γαλλίας και έτσι φτάσαμε στη νίκη.»

Νίκος Ζήσης: «Το σκορ μας αδικεί, έπρεπε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Μία νίκη με την Σλοβενία θα μας δώσει και την 1η θέση. Θα είναι ντέρμπι το ματς, οι Σλοβένοι έχουν πολύ κόσμο εδώ. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα.»

Θοδωρής Παπαλουκάς: "Με τέτοια νύχτα του Διαμαντίδη δεν χάνουμε"

Λάζαρος Παπαδόπουλος: «Είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, χαλάσαμε τα φαστ μπρέικ των Γάλλων. Παίξαμε μεγάλη άμυνα και είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση. Αύριο θέλουμε να παίξουμε με τη Σλοβενία, όπως και σήμερα. Με καλή άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα.»

Μιχάλης Κακιούζης: «Επρεπε να κερδίσουμε με 30 ή 40 πόντους. Μας αδικεί το σκορ»

Κλοντ Μπερζό: «Η Ελλάδα έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ. Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς και τη φήμη που έχει για τις ικανότητες των παικτών της. Εμείς κρατήσαμε πολύ την μπάλα στα χέρια μας. Δεν αναπτύξαμε την κυκλοφορία της μπάλας

Φρεντερίκ Βάις: «Η Ελλάδα έπαιξε εκπληκτικά απέναντί μας. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σ` αυτό, έστω κι αν παίζαμε κι εμείς καλή άμυνα. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς για την εμφάνισή μας.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK