Εμμένει στην παραίτηση ο Κορωνιός, ψάχνει όνομα η ΑΕΚ
Η απουσία του Αγγελου Κορωνιού από την πρωινή προπόνηση και της Πέμπτης μαρτύρησε τις επόμενες εξελίξεις.
Η απουσία του Αγγελου Κορωνιού από την πρωινή προπόνηση και της Πέμπτης μαρτύρησε τις επόμενες εξελίξεις. Πλέον θεωρείται απίθανο
να παραμείνει στη θέση του ο Περιστεριώτης κόουτς ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί και είναι αμετάπειστος.
να παραμείνει στη θέση του ο Περιστεριώτης κόουτς ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί και είναι αμετάπειστος.
Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να αλλάξει γνώμη ο Κορωνιός ο οποίος θέλησε να πάρει αλλά δεν πήρε ποτέ στήριξη για την ήττα από το Αιγάλεω. Η Ενωση αναζητά πλέον άλλον προπονητή και οι ιθύνοντες ψάχνουν ένα «γερό» όνομα που θα εμπνεύσει τους παίκτες και θα εμπνέει απόλυτα σεβασμό.
Οπωσδήποτε, η εξέλιξη αυτή φέρνει ανωμαλία στην ομάδα τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών στον οποίο την Ενωση θα κουτσάρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Δημήτρης Πρίφτης. Ακόμα και αν προσληφθεί άλλος τεχνικός, δύσκολα θα καθίσει στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι.