Εμπόδια στη συγχώνευση Πανοράματος-ICBS

Οι μηνύσεις που κατέθεσαν τη Δευτέρα (23/06) προπονητές και παίκτες του Πανοράματος καθιστούν ανέφικτη, προς το παρόν τουλάχιστον, τη συγχώνευση με το ICBS. Η επιδίωξη του προέδρου του κολεγίου, Κώστα Τσουτσουμάνου, είναι ξεκάθαρη αλλά λόγω των οφειλών προς πρώην μέλη της ομάδας τα χέρια του είναι δεμένα.

Εμπόδια στη συγχώνευση Πανοράματος-ICBS
Όπως ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, " η υπόθεση έχει πάρει άσχημη τροπή. Σίγουρα ο καθένας προσπάθησε, μόχθησε και πρέπει να αμειφθεί. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε λογικά πλαίσια ".

Ο παράγων του ICBS έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία του νέου σωματείου, εφόσον δεν λυθούν τα προβλήματα. " Η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί θα έχει την ονομασία ICBS Πανοράματος, ενώ θα είμαι ο ιδιοκτήτης της νέας ΚΑΕ. Ο κ. Σαξώνης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό ".

Εν τω μεταξύ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο νομικός Παντελής Δέδες αναφέρονται τα εξής.

" Κυρίες και κύριοι

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα και ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατέθεσαν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου (προέδρου και αντιπροέδρου) του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Α.Μ.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, οι ΤΑΚΙΑΝΟΣ, προπονητής, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, βοηθός προπονητή, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, γυμναστής, ΓΙΟΣΜΑΣ, αρχηγός της ομάδας, και οι αθλητές ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΡΑΣ, και ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ, για παράνομη μη καταβολή δεδουλευμένων μισθών και αμοιβών.

Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν μηνύσεις και οι απουσιάζοντες σήμερα αθλητές ΚΟΘΡΑΣ, ΛΥΜΠΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΦΑΛΕΚΑΣ και ο φυσιοθεραπευτής ΧΑΛΑΤΣΗΣ για να συμπληρωθεί ο κύκλος των ανθρώπων που με τις προσπάθειές τους (α) ανέβασαν το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην Α1 εθνική κατηγορία, (β) για να αποδειχθεί για μία ακόμη φορά η γνωστή ελληνική ρήση " Ουδείς πλέον αχάριστος από τον ευεγερτηθέντα" και (3) για να παρακολουθήσουμε όλοι... έκθαμβοι την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αθλητικών αρχών και παραγόντων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK