Εν αναμονή ΟΠΑΠ

Το θέμα των εσόδων από τον ΟΠΑΠ, το οποίο θα συζητηθεί στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, απασχολεί τον ΠΑΟΚ και τον Ιούλιο θα υπάρχουν οι ουσιαστικές εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα

Εν αναμονή ΟΠΑΠ

Από τον Απρίλιο είχε αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονταν το ζήτημα, καθώς υπήρχε η πληροφόρηση πώς θα υπάρξει μείωση στα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες.

Την Δευτέρα (30/6) θα γίνει Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων θα υπάρξει μια σχετική ενημέρωση από τον Γιώργο Χαλβατζάκη για το θέμα του ΟΠΑΠ, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις τον Ιούλιο.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αναμένεται να υπάρξει μια μείωση των εσόδων προς τις ομάδες. Το θέμα είναι το ποιο θα είναι το ύψος αυτής (σ.σ. ο Γιώργος Χαλβατζάκης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν είναι στο χέρι του το τι θα συμβεί με τον ΟΠΑΠ).

Στο μεταξύ ο Γιώργος Χαλβατζάκης σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς με έναν ρόλο υπευθύνου για κάποιες επαφές που θα χρειαστεί να κάνει ο ΕΣΑΚΕ στο εξωτερικό (ρόλο που ήδη είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK