Ένα τατουάζ "αποκλείει" τον Γκούροβιτς από αγώνες

Ο, γνωστός στο ελληνικό κοινό, Μίλαν Γκούροβιτς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην τελική φάση της Αδριατικής Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 20 ως τις 23 Απριλίου στο Σαράγεβο. Ο λόγος δεν είναι απλός.

Ένα τατουάζ "αποκλείει" τον Γκούροβιτς από αγώνες
Ο, γνωστός στο ελληνικό κοινό, Μίλαν Γκούροβιτς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην τελική φάση της Αδριατικής Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 20 ως τις 23 Απριλίου στο Σαράγεβο. Ο λόγος δεν είναι απλός. Δεν πρόκειται για κάποιον τραυματισμό ή κάποια τιμωρία που του στερεί το δικαίωμα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ντράγκαν Σάκοτα, τεχνικό της σέρβικης ομάδας.

Αιτία του αποκλεισμού του από την αποστολή είναι ένα τατουάζ που φέρει στο αριστερό χέρι του απεικονίζοντας τον Ντράτσα Μιχάιλοβιτς, έναν εθνικιστή που έδρασε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το 1946 εκτελέστηκε από την κομουνιστική κυβέρνηση της τότε Γιουγκοσλαβίας ως υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου. Η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του Γκούροβιτς προκειμένου να μην προκληθούν αντιδράσεις, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα συμμετάσχουν ομάδες και από τη Βοσνία (Μπόσνα) και από την Κροατία (Τσιμπόνα).

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου και της ΑΕΚ δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό θα του χαρίσει ελεύθερο χρόνο για να προετοιμαστεί εν όψει της τελικής φάσης του σέρβικου πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK