Ένας... αγνώριστος ΠΑΟΚ στα λάθη

Ο ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αναφορικά με τα λιγότερα λάθη, με τα 24 λάθη κόντρα στο Λαύριο διπλασίασε τον μέσο όρο που είχε πριν το σαββατιάτικο ματς.

Ένας... αγνώριστος ΠΑΟΚ στα λάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε κόντρα στο Λαύριο και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα (69-75) που τον βάζει σε... περιπέτειες για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (βέβαια υπάρχουν ακόμη ελπίδες γι' αυτό αφού το πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" είναι βατό ενώ είναι αρκετά πιο δύσκολο αυτό του Κολοσσού και της Κηφισιάς).

Απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη ο "Δικέφαλος" είχε 24 λάθη, εκ των οποίων τα 16 ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Στον τομέα των λαθών στάθηκε αρκετά μετά το τέλος του αγώνα ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι "ασπρόμαυροι" πριν το παιχνίδι του Σαββάτου, αποτελούσαν την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό αναφορικά με τα λιγότερα λάθη έχοντας μέσο όρο 12,4 λάθη.

Κι όμως... Αυτός ο μέσος όρος ουσιαστικά διπλασιάστηκε στο ματς με το Λαύριο αφού "Δικέφαλος" έκανε συνολικά 24 λάθη. Η συγκεκριμένη επίδοση αν μη τι άλλο κρίνεται κάκιστη και ο ΠΑΟΚ ήταν... αγνώριστος στα λάθη σε σχέση με την εικόνα που είχε παρουσιάσει πριν τον σαββατιάτικο αγώνα.

Champions League και ενίσχυση

Ως γνωστόν ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην επίσημη παρουσίαση του Champions League που θα γίνει την Δευτέρα στο Παρίσι. Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την συγκεκριμένη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν ο τρίτος, ο τέταρτος αλλά και ο πέμπτος της βαθμολογίας. Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει, υπάρχει και η προοπτική της wild card στο Champions League. Από εκεί και πέρα, μία περίπτωση παίκτη που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την ενίσχυση στα γκαρντ είναι ο Κέβιν Γκάλογουει (πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών) καθώς σε λίγες εβδομάδες θα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK