Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το συγκινητικό video που δημιούργησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Την Κυριακή (9/6, 11:00) θα γίνει στο A' νεκροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, παρακολουθεί το ντέρμπι ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας 2000-2001 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο 'Απόστολος Νικολαΐδης' της Αθήνας, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2001
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, παρακολουθεί το ντέρμπι ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας 2000-2001 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο 'Απόστολος Νικολαΐδης' της Αθήνας, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2001 EUROKINISSI SPORT

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βυθίστηκε στο πένθος. Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου στις 10 Ιουνίου 2018 δεν αφορούσε μόνο το μπασκετικό τμήμα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια των 'πρασίνων', που έχασε ένα μοναδικό κομμάτι της επί 47 συναπτά έτη. Σε ηλικία 89 ετών και 1,5 μήνα μετά από τον θάνατο του αδερφού του, Κώστα, άφησε τη ζωή ο παράγοντας που συνέδεσε το όνομά του μεταξύ άλλων με 6 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 13 πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα.

Λίγο καιρό αργότερα, στις 19 Μαρτίου, άφησε την τελευταία πνοή του και ο 3ος αδερφός της οικογένειας, Θανάσης, αφού τα αδέρφια δεν ήξεραν πώς να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Όλη η 'οικογένεια' του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει το 'παρών' την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για το ετήσιο μνημόσυνο, το οποίο θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK