Ενας θάνατος ένωσε ξανά τον Πατ Ράιλι με τον Ντουέιν Ουέιντ

H απώλεια του ατζέντη του Ντουέιν Ουέιντ εκμηδένισε την απόσταση που χώριζε τον Αμερικανό αστέρα με τον πρόεδρο των Μαϊάμι Χιτ Πατ Ράιλι. Και την εκμηδένισε οριστικά.

Ενας θάνατος ένωσε ξανά τον Πατ Ράιλι με τον Ντουέιν Ουέιντ
AP PHOTO/TONY DEJAK

Οταν το 2016 ο Ντουεϊν Ουέιντ αποφάσισε να μετακομίσει στο Σικάγο οι σχέσεις του με τον Πατ Ράιλι έφτασαν σε οριακό επίπεδο.

Οι δύο τους ουσιασιτκά σταμάτησαν να συνομιλούν και ως εκ τούτου μία πιθανή επιστροφή του Αμερικανού αστέρα στο Μαϊάμι είχε σχεδόν αποκλειστεί.

Και όμως σχεδόν δύο χρόνια μετά οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν εκ νέου αφού ο Ουέιντ επέστρεψε στους Χιτ στους οποίους ο Ράιλι ασκεί χρέη προέδρου.

Τι τους ένωσε ξανά; Ενας θάνατος, όσο μακάβριο και αν ακούγεται. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο ατζέντης του Ουέιντ, Χένρι Τόμας αποχαιρέτησε τα εγκόσμια και κατά την κηδεία ο Ράιλι και ο πρώην ηγέτης των Χιτ ήρθαν πιο κοντά.

Τόσο κοντά που σχεδόν έκλεισαν το ντιλ της μεγάλης επιστροφής. "Η αγκαλιά μας ήταν πραγματική. Ηταν αυτό που ήθελα. Ενιωσα αμέσως πολύ καλύτερα" εκμυστηρεύτηκε ο Ουέιντ αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Ο Τόμας έκανε δουλειά και από ψηλά όπως είπε και ο Ουντόνις Χάσλεμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK