Ενημέρωση της ΕΟΚ για τα ασφαλιστήρια των παικτών

Μία ημέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, η ΕΟΚ έφερε στο φως της δημοσιότητας το αποδεικτικό ότι υπάρχει ασφάλιση για τους διεθνείς παίκτες, όσο έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική.

Ενημέρωση της ΕΟΚ για τα ασφαλιστήρια των παικτών
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί την απάντηση της Ομοσπονδίας στο αίτημα του Ολυμπιακού για σχετική ενημέρωση τόσο για την εταιρία που έχει αναλάβει την ασφάλιση, όσο και για το ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι και το ζήτημα που έχει προκαλέσει την τελευταία ρήξη μεταξύ ΚΑΕ Ολυμπιακού και ΕΟΚ, με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να απειλεί να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των διεθνών στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση

"Η FIBA Europe απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα στην ΕΟΚ, η οποία σχετικά με τα ασφαλιστήρια των παικτών που θα αγωνιστούν στις Εθνικές Ομάδες, τονίζει: Μετά από αίτημά σας, επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει συμφωνία για το 2014 για την ασφάλιση των επαγγελματιών παικτών, επαγγελματικών ομάδων της Ευρώπης, όταν αυτοί αγωνίζονται σε διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών 2014 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2014. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παρουσιάστηκαν στις 15 Μαϊου 2014 στη συνάντηση των γενικών γραμματέων των Εθνικών Ομοσπονδιών".

* Λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης στην εξής διεύθυνση: http://www.archcapgroup.com/Insurance/Regions/Europe

Διαβάστε ακόμη

Τι συμβαίνει με την ασφάλιση των διεθνών

24MEDIA NETWORK