Έντνι και Λιούις μιλούν για τους Raptors

Μπορεί οι Toronto Raptors να παραπαίουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά και την προχθεσινή τους ήττα, από τους Philadelphia Sixers, όγδοη συνολικά την φετινή χρονιά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο σε δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Τάιους Έντνι και Κουίνσι Λιούις.

Έντνι και Λιούις  μιλούν για τους Raptors

Μπορεί οι Toronto Raptors να παραπαίουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά και την προχθεσινή τους ήττα, από τους Philadelphia Sixers, όγδοη συνολικά την φετινή χρονιά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο σε δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Τάιους Έντνι και Κουίνσι Λιούις.

Αν και ήταν στεναχωρημένοι και αρκετά λυπημένοι από την ήττα της ομάδας τους από την Εφές Πίλσεν και από τον τρόπο που αυτή ήρθε, μίλησαν στο contra.gr για την κακή πορεία των Toronto Raptors: O Κουίνσι Λιούις ή αλλιώς με το υποκοριστικό «Q», ανέφερε: « Λυπάμαι πολύ για την φετινή κατάντια των Toronto Raptors. Ποιος θα το περίμενε άλλωστε, ότι η μετά Vince Carter εποχή της ομάδας θα παρουσίαζε τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή στο στρατόπεδο της ομάδας. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο και οι οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν για λίγο διάστημα, μέχρι να δέσουν οι νέοι με τους παλιούς», τόνισε και στην συνέχεια πρόσθεσε:

« Θα παρομοίαζα τους Raptors με την δική μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, όπου στο αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε ένα ηχηρό χαστούκι από τον Παναθηναικό στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά μετά σιγά-σιγά, δουλεύοντας κάθε μέρα σκληρά και μεθοδικά, βρήκαμε τον ρυθμό μας».

Αναφορικά για το τι πρέπει να αλλάξει στους Raptors, ο Λιούς αρκέστηκε να πει: « Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξουν κάτι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το θέμα θα έλεγα καλύτερα είναι ψυχολογικό. Ίσως δεν υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα. Αυτά εξάλλου, είναι θέματα του προπονητή. Η διαλογή παικτών από τα καλοκαιρινά ντράφτ, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Απονέμω τα εύσημα, πάντως, στον Chris Bosh, ο οποίος είναι ένας ικανός σουτέρ και πολύ επικίνδυνος παίκτης», ενώ για το ποια ομάδα πιστεύει θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, είπε: « Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, για να κάνουμε τέτοιες προβλέψεις, θα έλεγα ότι φαβορί τούτη την χρονική στιγμή, είναι οι San Antonio Spurs, ενώ και οι Detroit Pistons συγκαταλέγονται στα φαβορί».

Από την άλλη, ο Τάιους Έντνι, τόνισε: « Θα συμφωνήσω με τον “Q”, ότι το θέμα είναι ψυχολογικό στους Raptors. Εάν το συγκρότημα του Sam Mitchell πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα τις αμέσως επόμενες ημέρες, τότε η απόδοση και η ψυχολογία της ομάδας γενικότερα θα αλλάξει, προς το καλύτερο. Βλέπουμε, πάντως, ότι τα τελευταία χρόνια οι ομάδες που βρίσκονται στον Ανατολικό όμιλο δείχνουν αρκετά δυνατές και ικανές να φτάσουν ψηλά», όσο για ποια ομάδα πιστεύω ότι θα φτάσει στους τελικούς και θα κερδίσει το πρωτάθλημα δήλωσε: « Ψηφίζω Spurs, διαθέτουν παίκτες εγνωσμένης αξίας, δουλεύουν αρκετό καιρό μαζί και έχουν την αύρα του πρωταθλητή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θα δούμε όμως τι θα γίνει στην συνέχεια, καθώς την φετινή χρονιά οι ομάδες γενικά δείχνουν ανεβασμένες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK