ΕΟΚ: "Η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της"

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βγάζοντας ανακοίνωση η οποία απευθύνεται στον ΠΣΑΚ και "μιλά" για παραπληροφόρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρει πως"θα βρεθούν οι ένοχοι που δημιουργούν εντυπώσεις και ανωμαλίας στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ".

ΕΟΚ: "Η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της"

" Επειδή πλέον η παραπληροφόρηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και ο μόνος στόχος κάποιων κυρίων που επηρεάζουν τις αποφάσεις μιας ηγετικής μερίδας του ΠΣΑΚ και τους οποίους πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε, είναι η δημιουργία εντυπώσεων και ανωμαλίας στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ζητάμε να δώσουν στη δημοσιότητα τα δήθεν έγγραφα της Ελληνικής Ομοσπονδίας προς το Υπουργείο με τα οποία δήθεν ζητά να μην τεθεί σε ισχύ η κοινή συμφωνία των φορέων.

Επιτέλους, ο φίλαθλος ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να μάθει ποιος λέει την αλήθεια, ποιος παραπληροφορεί, ποιοι απεργάζονται την ανωμαλία και ποιοι επιδιώκουν τη δυσφήμιση του αθλήματος με τις ανακοινώσεις και τις πράξεις τους. Είναι ώρες ευθύνης και πρέπει επιτέλους να τις αναλάβουμε όλοι μας", αναφέρει η ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK