ΕΟΚ σε Ολυμπιακό: "Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις"

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πέρασε στην αντεπίθεση σχετικά με την επιστολή του Ολυμπιακού για την ασφάλιση των διεθνών παικτών, υποστηρίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις πριν από τους μεγάλους τελικούς της Basket League.

ΕΟΚ σε Ολυμπιακό: "Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή με αποδέκτη την ΕΟΚ και θέμα την ασφάλιση των παικτών που θα συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας, όσον αφορά στην προετοιμασία, αλλά και στους αγώνες του Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2014.

Οι "ερυθρόλευκοι", μάλιστα, απείλησαν μέσω της επιστολής ότι σε περίπτωση που δεν θα είναι ασφαλισμένοι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, τότε δεν θα επιτρέψουν στους δικούς τους διεθνείς να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας.

Η ελληνική ομοσπονδία, από την πλευρά της, απαντάει ότι υπάρχει ασφαλιστήριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIBA) συμβόλαιο για όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και εξαιρούνται μόνο οι παίκτες του NBA, για τους οποίους υπάρχει διαφορετικό καθεστώς.

Διαβάστε ακόμη

Επιστολή και προειδοποίηση από τον Ολυμπιακό στην ΕΟΚ

Στις 22:00 την Πέμπτη ο πρώτος τελικός "αιωνίων"

Οι διαιτητές των τελικών

Αποχώρησε από την κλήρωση ο Γιαννακόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK