Έπαιζε τραυματίας ο Σπανούλης!

«Ποιος αστράγαλος; Έπρεπε να νικήσουμε». Ο Βασίλης Σπανούλης άργησε να βγει από τα αποδυτήρια το βράδυ της Τετάρτης. Το δικό του βράδυ δεν είχε μόνο θρίαμβο αλλά και πόνο.

Έπαιζε τραυματίας ο Σπανούλης!
«Ποιος αστράγαλος; Έπρεπε να νικήσουμε». Ο Βασίλης Σπανούλης άργησε να βγει από τα αποδυτήρια το βράδυ της Τετάρτης. Το δικό του βράδυ δεν είχε μόνο θρίαμβο αλλά και πόνο. Τέτοιο παλικάρι είναι ο Βασίλης Σπανούλης ώστε παρά το γεγονός ότι από τα μέσα της τετάρτης περιόδου είχε γυρίσει το δεξί αστράγαλο, δεν το είπε σε κανένα διότι ήθελε να παίξει και να νικήσει.

Ο Ομπράντοβιτς το κατάλαβε αλλά βλέποντας τον πιτσιρικά να έχει τέτοια θέληση προτίμησε να τον αφήσει στο παρκέ. Ο Σπανούλης έδειξε στον φυσιοθεραπευτή το πρήξιμο. Κανείς δεν διανοήθηκε να του προτείνει ξεκούραση. Ο 23χρονος παίκτης θα προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Πανελλήνιο.

Aπό την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ ο Ομπράντοβιτς κρατάει το πρόβλημα στα ριμπάουντ και την περιφερειακή άμυνα(Παπαλουκάς, Χόλντεν και Λάνγκντον τρύπωναν στην ρακέτα όποτε ήθελαν) και θα γίνουν ιδιαίτερες παρατηρήσεις για καλύτερη παρουσία σε αυτόν τον τομέα.

Αναφορικά με τον κόσμο, παρά τα ευχαριστώ του Ζοτς, περίμεναν πολύ περισσότερους αλλά τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα για καλύτερη παρουσία στο εγγύς μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK