Επανεκλογή Χαλβατζάκη στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ.

Επανεκλογή Χαλβατζάκη στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Στις διεργασίες που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου έλαβε οκτώ ψήφους έναντι πέντε του έτερου υποψηφίου για την προεδρία Γιώργου Μαμαλάκη (υπήρξε επίσης ένα λευκό) και θα συνεχίσει το έργο του που άρχισε πριν από δύο χρόνια. Η θητεία του είναι διετούς διάρκειας.

Την υποψηφιότητα Χαλβατζάκη στήριξαν οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Νέα Κηφισιά, ΚΑΟΔ, Άρης, Τρίκαλα, Πανελευσινιακός και ΑΕΚ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρας, Ρέθυμνο και Κολοσσός ψήφισαν Μαμαλάκη, ενώ ο Κόροιβος Αμαλιάδας λευκό.

Μετά από όλα αυτά, τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο Κώστας Κατσίκης (Κολοσσός), μετά την άρνηση του Λευτέρη Αρβανίτη (Άρης), του γενικού γραμματέα ο Αριστείδης Ιωαννίδης (ΚΑΟΔ) και εκείνη του ταμία ο Γιάννης Φιλίππου (Πανελευσινιακός).

Στην αρχή της διαδικασίας ο Γιώργος Χαλβατζάκης αμφισβήτησε τη νομιμότητα της υποψηφιότητας του παράγοντα του Ρεθύμνου, αλλά στη συνέχεια απέσυρε την ένστασή του.

Η ΕΟΚ, που ουσιαστικά ήταν στο απέναντι μπλοκ, συνεχάρη " τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη και στη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών για θέματα που αφορούν το άθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK