Επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη!

Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους οπαδούς στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Final Four με την ΤΣΣΚΑ Μσχας (VIDEOS).

Επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη!

Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και Τούρκους, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης!

Συγκεκριμένα, την ώρα που μια παρέα φίλων των "ερυθρόλευκων" έφτανε στο ξενοδοχείο της στην Κωνσταντινούπολη, είδε μπροστά της να την περιμένουν περίπου είκοσι Τούρκοι οπαδοί. Οι τελευταίοι άναψαν ένα καπνογόνο, φωνάζοντας "This is Turkey" και στην συνέχεια επιτέθηκαν προς την ελληνική πλευρά.

Επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πόλη, οι Τούρκοι μαχαίρωσαν έναν οπαδό του Ολυμπιακού στο πόδι (ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο), ενώ ξυλοκόπησαν έναν ακόμη. Συνολικά οι τραυματίες είναι πέντε στον αριθμό.

Η αστυνομία έφτασε κατευθείαν στο σημείο και αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι εκδρομείς οπαδοί του Ολυμπιακού. Παράλληλα έκανε έξι συλλήψεις Τούρκων.

Όσον αφορά στους Τούρκους οπαδούς, αν και ο ένας φορούσε διακριτικό της Μπεσίκτας, οι περισσότεροι φαίνεται πως είναι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, όπως διαπίστωσαν οι αρχές.

Δείτε VIDEO από τα επεισόδια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK