Επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες ο Μποχωρίδης
Μετά από περίπου τέσσερις μήνες, ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού. Θεραπεία ο Παππάς.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε τραυματιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν τον περασμένο Σεπτέμβριο και απουσίαζε από τις υποχρεώσεις του “τριφυλλιού” όλο αυτό το διάστημα.
Ο 21χρονος προπονούταν ατομικά εδώ και τρεις εβδομάδες, ωστόσο την Τρίτη (12/1) συμμετείχε κανονικά σε όλο συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης των “πρασίνων”, σε αντίθεση με τον Νίκο Παππά, ο οποίος έκανε θεραπεία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας γκαρντ υπέστη θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο στο ματς με την Κηφισιά και κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.