Επέστρεψε στη Ρόδο ο Μανωλόπουλος

Το διαζύγιο του Σωτήρη Μανωλόπουλου με τον Άρη άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του στον Κολοσσό.

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Μανωλόπουλος

Ο 27χρονος φόργουορντ έπαιξε στους Ρόδιους το 2011 και γυρίζει για να ενισχύσει την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Ο Μανωλόπουλος θα καλύψει ουσιαστικά το κενό που προέκυψε στη θέση "4" μετά την απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία με τον Μπούλιαν.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τρία χρόνια επιστρέφω στη Ρόδο, σε ένα όμορφο περιβάλλον που το ξέρω καλά. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει πετύχει μεγάλες νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την παραμονή, έτσι όλοι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε αυτό γρήγορα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Οι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου και γι’ αυτό θέλω πολύ να τη βοηθήσω ώστε να τους πετύχει. Γνωρίζω ήδη τον κόουτς τον Λυκογιάννη, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αξιόλογους στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι διατεθειμένος να δίνω σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν πάλι εδώ", δήλωσε σχετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK