Έπιασε κορυφή η Ρεάλ, όργια από τον Μπόγρη

Σαν να ξαναπήρε φόρα η Ρεάλ και μετά την ευρεία νίκη της επί της Εφές είχε ένα ξεκούραστο μεσημέρι στην ισπανική λίγκα με αντίπαλο την Ομπραντόιρο.

Έπιασε κορυφή η Ρεάλ, όργια από τον Μπόγρη

Η "βασίλισσα" έχτισε την επικράτησή της με 91-73 χάρη στο 24-7 της πρώτης περιόδου. Έκτοτε το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά ουδέποτε η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ένιωσε την απειλή των Γαλιθιάνων.

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων με 20 πόντους, φτάνοντας μάλιστα τους 3.000 στην καριέρα του στην ACB, ενώ ο Αντρές Νοσιόνι είχε 17 πόντους με 6/7 δίποντα και 1/1 τρίπονταο, μαζεύοντας επίσης 5 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά τον τίτλο του MVP της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, έπαιξε λίγο, αφού δεν χρειάστηκε, έχοντας 2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 14 λεπτά.

Με τη νίκη της αυτήν, δέκατη σε δώδεκα ματς, η Ρεάλ έπιασε στην κορυφή τη Μάλαγα. Η Ουνικάχα πήρε 16 πόντους από τον Τούλσον που τέλειωσε το ματς με 4/7 τρίποντα, αλλά με 15 πόντους λιγότερους στην τελευταία περίοδο (32-17) ηττήθηκε 82-76 στη Σαραγόσα και απώλσε το 44-31 που κέρδισε στο πρώτο μισό.

Κατά τ' άλλα, ο Γιώργος Μπόγρης έκανε την καλύτερη εμφάνισή του από τότε που μεταγράφηκε στην Ανδόρα και με 20 πόντους - 6 ριμπάουντ ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στο εκτός έδρας 77-57 επί της Σεβίγια. Ίσως η απόκτηση του Νέιθαν Τζαβάι να του έδωσε επιπλέον κίνητρο.

Όσο για την Μπασκόνια, ηττήθηκε 93-88 από τη Μουρθία, παρά το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες (Σενγκέλια, Μπέρτανς, Τζέιμς, Άιβερσον) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK