Έπιασε το ρεκόρ του Κόμπι Μπράιαντ ο Στέφεν Κάρι

Πέτυχε 60 πόντους αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετοί απέναντι στους Τζαζ.

Golden State Warriors guard Stephen Curry reacts after scoring a 3-point basket against the Atlanta Hawks during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Jan. 24, 2024, in San Francisco. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez)
Golden State Warriors guard Stephen Curry reacts after scoring a 3-point basket against the Atlanta Hawks during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Jan. 24, 2024, in San Francisco. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez) AP

Μέχρι πρότινος, ο μόνος παίκτης που κατάφερε να πετύχει 60 πόντους μετά την ηλικία των 35 ετών ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, στον τελευταίο του αγώνα πριν αποσυρθεί με αντίπαλό τους Γιούτα Τζαζ τον Απρίλιο του 2016.

Ο Στέφεν Κάρι έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία με τους 60 πόντους που σημείωσε, καταφέρνοντας έτσι να μπει στην λίστα, αλλά δεν στάθηκε αρκετό για τους Γουόριορς οι οποίοι υπέστησαν την ήττα από τους Χοκς με 141-134 στην παράταση.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι είχε 60 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ σούταρε με 10/23 τρίποντα.

Οι Χοκς παρόλα αυτά βρήκαν τα «κουμπιά» των αντιπάλων τους και έτσι άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση στον Αμερικανό που δεν κατάφερε να συνδυάσει το ρεκόρ του με την νίκη.

Στο τέλος του αγώνα δέχθηκε ωστόσο την αποθέωση: "Απλά φαίνεται ότι συνεχίζει να γίνεται καλύτερος, κάτι που είναι ξεχωριστό στην ηλικία του", δήλωσε ο Ντρέιμοντ Γκριν. "Είναι πολύ πιο διασκεδαστικά όταν κερδίζεις. Πάντα θέλεις να μάχεσαι, πάντα θέλεις να ανταγωνίζεσαι, θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό απέναντι στους καλύτερους. Ο Στεφ ήταν προφανώς σε φόρμα στο δεύτερο ημίχρονο", ακολούθησε ο Τρέι Γιανγκ.

Διαβάστε περισσότερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK