Επικές δηλώσεις προέδρου για τους αγώνες την Μεγάλη Πέμπτη

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος, διαμαρτυρήθηκε για την διεξαγωγή αγώνων της Μεγάλη Πέμτπη, τονίζοντας πως είναι ντροπή κάποιοι να παίζουν μπάσκετ, ενώ ο Χριστός είναι πάνω στο Σταυρό!

Επικές δηλώσεις προέδρου για τους αγώνες την Μεγάλη Πέμπτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρελαμένος με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να βάλει αγώνες της Stoiximan.gr Basket League την Μεγάλη Πέμπτη είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος. Βέβαια ο κ. Λιόλιος το πήγε ένα βήμα παρακάτων, προχωρώντας σε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως είναι ντροπή κάποιοι να παίζουν μπάσκετ, ενώ ο Χριστός είναι πάνω στο Σταυρό!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Από την ημέρα του ορισμού διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής την Μεγάλη Πέμπτη εκφράσαμε στον ΕΣΑΚΕ την αντίθεσή μας για την ύπαρξη αγωνιστική δράσης την συγκεκριμένη ημέρα. Προσωπικά το θεωρώ ντροπή.

Έχουμε χάσει το μέτρο.

Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ. Είμαστε ένα Ορθόδοξο κράτος με το 95% των πολιτών να είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί. Το θεωρώ πρόκληση να παίζουμε μπάσκετ τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και ο κόσμος να φωνάζει ή να πανηγυρίζει ή να βρίζει τη στιγμή που ο Πατέρας όλων μας αφήνει τη τελευταία του πνοή πάνω στο Σταυρό.

Σέβομαι απόλυτα τον ΕΣΑΚΕ και τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά αν ήταν στο χέρι μου δεν θα άφηνα την ομάδα να κατέβει στο γήπεδο κι ας μηδενιζόταν κι ας χάναμε το στόχο των play-off. Άλλωστε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας από τα play-off.

Όμως επειδή αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο θέμα με την υπόθεση παραμονή και αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες δεν πρόκειται να το κάνουμε.

Εννοείται ότι προσωπικά την Μεγάλη Πέμπτη ΔΕΝ θα πάω στο γήπεδο. Η θέση μου και νομίζω η θέση όλων των φιλάθλων εκείνη την ημέρα δεν είναι στα γήπεδα αλλά δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του".

24MEDIA NETWORK