ΕΠΙΚΟΣ Popovic: Έτσι θα σταματήσει τους Warriors

Οι δημοσιογράφοι έκαναν το... λάθος να ρωτήσουν τον Gregg Popovic πως έχει σκοπό να σταματήσει την επίθεση του Golden State και ο έμπειρος κόουτς τους άφησε όλους... κάγκελο με την ΑΠΙΘΑΝΗ απάντηση του.

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich reacts to play against the Houston Rockets during the second half in Game 5 of an NBA basketball second-round playoff series, Tuesday, May 9, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
Popovic AP

Το βράδυ της Κυριακής (10:30 ώρα Ελλάδας) έχουμε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι των φετινών πλέι οφ, με τους Spurs να αντιμετωπίζουν τους Warriors στον τελικό της Δύσης. Η ομάδα του Popovic είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, αφού έχασε τον Tony Parker, ενώ ο Kawhi Leonard δεν είναι ακόμα στο 100%.

Έτσι, κόντρα στην ασταμάτητη επίθεση του Golden State τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αν και η ομάδα του San Antonio έχει αποδειχθεί... εφτάψυχη.

Ο έμπειρος κόουτς των Spurs ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα πως έχει σκοπό να σταματήσει την παρέα των Curry, Durant, Green και η απάντηση του τους άφησε όλους... κάγκελο.

"Με προσευχή", είπε ο Popovic και όλοι έβαλαν τα γέλια. Ο Mike Brown, πάντως, περιμένει περισσότερα από τον αντίπαλο του και δήλωσε: "Σίγουρα θα κάνει περισσότερα από το να προσευχηθεί. Ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει απέναντι μας".

AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK