Επίσημη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ

Όπως είχε δηλώσει ο Κώστας Πετρόπουλος, η επίσημη διαμαρτυρία για τα σφυρίγματα των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι θέμα διοικητικό που αφορά τον Μίνωα Κυριακού. Έτσι λοιπόν την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου καταθέσει την κασέτα του αγώνα, από συγκεκριμένες φάσεις του οποίου προκύπτει πως το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε.

Επίσημη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ

Όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Κώστας Πετρόπουλος, η επίσημη διαμαρτυρία για τα σφυρίγματα των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι θέμα διοικητικό που αφορά τον Μίνωα Κυριακού.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου θα καταθέσει την κασέτα του αγώνα, από συγκεκριμένες φάσεις του οποίου προκύπτει πως το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε. Συνημμένο στο βίντεο θα υπάρχει επίσης ένα σχετικό υπόμνημα.

Σύμφωνα με την διοίκηση των Κυψελιωτών " το βίντεο του αγώνα εκθέτει τους διαιτητές για τις υποδείξεις τους σε κρίσιμα σημεία, και δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό για το μέλλον, καθώς οι περισσότεροι αγώνες αναμένονται αμφίρροποι και οι κρίνοντες δεν δείχνουν να μπορούν να ανταποκριθούν στις περιστάσεις. Ο προβληματισμός γίνεται ακόμα πιο οξύς αν αναλογισθεί κανείς ότι η διαιτησία δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός αγώνα που διεξήχθη σε κενές εξέδρες και σε υποδειγματικό κλίμα στον αγωνιστικό χώρο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK