Επιστημονικώς τεκμηριωμένο: Δεν έλεγαν ψέματα οι παίκτες για Μπαρτζώκα

Eιδικός στη μη λεκτική επικοινωνία κλήθηκε να βγάλει συμπέρασμα και τελικά απεφάνθη. Οι παίκτες έλεγαν την αλήθεια όταν τόνιζαν ότι δεν συνωμοτούσαν εναντίον του Γιώργου Μπαρτζώκα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
bartzokas EUROKINISSI SPORTS

Εγινε και αυτό στην εφετινή Μπαρτσελόνα των παθών η οποία από την αρχή της σεζόν ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυυματισμούς που είχαν ως συνέπεια πολλές και σκληρές ήττες.

Ειδικός στην μη λεκτική επικοινωνία ο οποίος έχει και πτυχίο ψυχολόγου κλήθηκε να πει αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έλεγαν την αλήθεια όταν διέψευδαν ότι συνωμοτούσαν κρυφά εναντίον του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Το...πόρισμα αυτής της δουλειάς, που έγινε καθαρά σε επιστημονικά επίπεδα, δικαίωνει τους αθλητές της Μπάρτσα οι οποίοι μετά την ήττα από τη Ρεάλ για το copa del rey είχαν διαψεύσει ότι προσπαθούσαν να "φάνε" κατά το κοινώς λεγόμενο τον Ελληνα κόουτς.

Για την εν λόγω δουλειά μελετήθηκαν οι χειρονομίες και η στάση σώματος πέντε παικτών: Του Τόμιτς, του Ναβάρο, του Φαβεράνι, του Κλαβέρ και του Ερικσον. Απαντες έβγαζαν συναισθήματα όπως λύπη, έκπληξη αλλά και άρνηση όταν τους έγινε η σχετική ερώτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK