Η επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ / ΕΣΑΚΕ και η απάντηση

Αμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτείας στην επιστολη των αδελφών Αγγελόπουλων στον Αλέξη Τσίπρα αφού την Παρασκευή ο Γιώργος Βασιλειάδης απέστειλε με τη σειρά του επιστολή σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η κυβερνητική αντίδραση στην επιστολή των αδερφών Αγγελόπουλων στον Αλέξη Τσίπρα ήρθε με νέα επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με την εν λόγω ζητά διερεύνηση της υπόθεσης με το ζήτημα που έχει ξεσπάσει στο κόλπο της ελληνικής διαιτησίας και τη διαμάχη μελών της ΚΕΔ με διαιτητές που δεν βρίσκουν θέση στους πίνακες.

Ποια ήταν η αντίδραση από την Ομοσπονδία; Ν' απαντήσει πως με βάση τον αθλητικό νόμο η ΚΕΔ κάθε Ομοσπονδίας είναι αποκλειστικά αρμόδια ν' αξιολογεί και να ελέγχει τους διαιτητές, υποστηρίζοντας πως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έχει γίνει σεβαστή, μια και οι τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας άρχισαν να χρησιμοποιούνται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στέκονται μάλιστα στην Ομοσπονδία στο γεγονός πως ο Ηλίας Κορομηλάς, όπως αξιολογήθηκε να σφυρίξει στο Final-4 του Βελιγραδίου, ορίστηκε στην τελική φάση της Stoiximan.gr Basket League (Προμηθέας - ΠΑΟΚ)

Όλ' αυτά λαμβάνουν χώρα μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη των τελικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (Κυριακή, στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK