ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει ο LeBron James

Σαν το θηρίο στο κλουβί παρακολούθησε τους τελευταίους πέντε αγώνες των Cavaliers από τον τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του στον δείκτη του αριστερού του χεριού. Ομως, η ώρα της επιστροφής του LeBron James στην αγωνιστική δράση, έφτασε.

Επιστρέφει ο LeBron James

Σαν το θηρίο στο κλουβί παρακολούθησε τους τελευταίους πέντε αγώνες των Cavaliers από τον τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του στον δείκτη του αριστερού του χεριού. Ομως,η ώρα της επιστροφής του LeBron Jamesστην αγωνιστική δράση, έφτασε.

Ο σούπερ-σταρ της ομάδας του Cleveland προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες, είχε επαφή με τη μπάλα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει κανονικά το “παρών” στον αγώνα που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/12) με αντίπαλο τους Indiana Pacers.

“Θα το αφήσουμε ως απόφαση της τελευταίας στιγμής. Ημουν εντάξει στις δύο τελευταίες προπονήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Το δάχτυλό μου είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με την κατάσταση που βρισκόταν πριν από μιάμιση εβδομάδα. Ο πόνος φεύγει σιγά-σιγά”, σχολίασε ο LeBron James o οποίος στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του αγνοεί τη νίκη χωρίς αυτόν στη σύνθεσή της:

“Το πρόβλημα στην επίθεση δεν με εκπλήσει όσο εκείνο που αντιμετωπίζουμε στην άμυνα. Στην επίθεση υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσεις μία κάμψη αλλά αυτό δεν επιτρέπεται στην άμυνα, ανεξάρτητα με το ποιος βρίσκεται στο παρκέ. Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία δεν προσπαθήσαμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ