Επίθεση Καζλάουσκας στους παίκτες του

Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν δίστασε να τα βάλει με τους παίκτες του. Ο Λιθουανός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, κάτι που δήλωσε με σαφήνεια στη συνέντευξη τύπου.

Επίθεση Καζλάουσκας στους παίκτες του
Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν δίστασε να τα βάλει με τους παίκτες του. Ο Λιθουανός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, κάτι που δήλωσε με σαφήνεια στη συνέντευξη τύπου: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Οι αναπληρωματικοί μας ενδιαφέρονται για τα στατιστικά τους. Υπογράψαμε τους Χατζή και Παπαμακάριο για να σουτάρουν. Ο Εντνι όταν κουράζεται, χρειάζεται βοήθεια. Ο Σεϊμπούτις ήρθε με την προοπτική να μας βοηθήσει ουσιαστικά του χρόνου και έχουμε κάνει δύο νίκες χάρις σε αυτόν. Ο Ράνσικ θα γυρίσει σε 20 ημέρες» τόνισε ο Λιθουανός.

Aπό την πλευρά του ο Μάνος Μανουσέλης προανήγγειλε μεταγραφή: «Ελπίζουμε να γίνει σύντομα Ελληνας ο Εκινέ για να ενισχυθούμε. Υπάρχουν 11 παίκτες στην ομάδα και όταν κάποιος κρυώσει δεν μπορούμε να προπονηθούμε. Χάρηκα που ήρθα στην Πάτρα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα βλέπει μία παθιασμένη ομάδα. Χρειάζεται οργανωμένη δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται βιασύνη» ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού.

Ο Ζουκάουσκας, μετά το τέλος του ματς, μετέβη στο νοσοκομείο Πατρών έτσι ώστε να περιποιηθεί καλύτερα το τραύμα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK