Έρχεται στην Αθήνα ο Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Έρχεται στην Αθήνα ο Ιβάνοβιτς

Ήταν δεδομένο εδώ και αρκετές ημέρες ότι αυτή η εβδομάδα θα σημάνει την αρχή σημαντικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που οι Πράσινοι κατέκτησαν για μια ακόμη σεζόν το νταμπλ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χωρίς χρονοτριβές έβαλε σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη περίοδο.

Σκοπός του να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διατηρήσει τα κεκτημένα εντός των συνόρων και θα προσπαθήσει να κάνει το παραπάνω βήμα στην Euroleague. Για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα, το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι είναι ο προπονητής.

Οι Πράσινοι έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους και το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται στην Αθήνα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι την Δευτέρα υπήρξε πλειάδα δημοσιευμάτων για οριστικοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μάλιστα, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ιβάνοβιτς έγραψε στο twitter ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ιβάνοβιτς της επόμενης ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK